صفحه اصلی » ۶ غذای محلی فیجی که باید امتحان کنید

۶ غذای محلی فیجی که باید امتحان کنید

نویسنده پندار شایسته
75 بازدید ۳ دقیقه
Banner
غذای محلی فیجی

فیجی مجمع الجزایری کوچک، با فرهنگی خاص می باشد که در منطقه ملانزی اقیانوس آرام جنوبی واقع شده است.  این کشور زیبا از ۸۰۰ جزیره کوچک تشکیل شده است که اغلب جزایر آن مرجانی، یا آتشفشانی هستند. شاید باورتان نشود که در همین منطقه نه چندان وسیع جمیعتی بالغ بر ۸۹۰۰۰۰ نفر زندگی می کنند. فیجی به غذاهای خوش طعم و متفاوت معروف است.  رژیم غذایی فیجی، مبتنی بر رژیم غذایی سالم با استفاده از مواد تازه، سبزیجات و موجودات دریایی است.

از آنجایی که فیجی یک کشور چند فرهنگی است می توانید غذاهای هندی و چینی را در آن به وفور ببینید.

غذاهای فیجی

بخش اعظمی از غذای این کشور را ماهی و سبزیجات تشکیل می دهند. روش های پخت و غذاهای دریایی متفاوتی در این منطقه گردشگری دیده می شود که توسط بومیان محلی به وجود آمده است. بازارهای فیجی با ارائه محصولات تازه غذایی نقشی مهمی را در آشپزی فیجی بازی می کنند. همین تنوع محصولات تازه باعث یک رژیم غذایی بی نظیر شده است. این غذاها به قدری خوش عطر و رنگ هستند که شما را وسوسه می کند تا یک بار هم شده آن ها را امتحان کنید.

اگر قصد سفری خاطره انگیز و به یادماندنی به Fiji دارید، مستر مارکو به شما پیشنهاد می دهد غذاهای محلی این مکان زیبا را امتحان کنید. در ادامه به ۶ غذای معروف و محلی که فیجیان منطقه آن ها را تهیه می کنند، اشاره می کنیم.

جزیره فیجی، منطقه مشهور گردشگری

Lovo

لاوو (لو وو) یک غذای سنتی فیجیایی است که در تنورهایی خاص آماده می شود. نحوه پخت این غذا شبیه به هنگی است که در کشور نیوزلند تهیه می شود. هنگی غذای سنتی مائوری های بومی نیوزلند می باشد که در تنورهایی که داخل زمین تعبیه شده و سنگ های داغ درون آن قرار دارد، طبخ می گردد. طعم خاکی و دودی این غذا، بی نظیر است. زمان پخت این غذا ممکن است تا ۷ ساعت به طول بیانجامد. در این غذا از موادی مانند مرغ، گوشت خوک، گوشت گاو، گوشت گوسفندی و انواع سبزیجات فصلی استفاده می شود.

برای درست کردن چاله Lovo یا (تنور لالو) باید سوراخی بزرگ در زمین ایجاد کرد و تعدادی سنگ در انتهای این تنور قرار داد. سنگ های داغ باعث می شود تا غذا به آرامی مغز پخت شود. گوشت مرغ و ماهی در برگ های موز پیچیده می شوند و درون این تنور قرار داده می شوند. سپس روی این غذاها با خاک پوشانده می شود تا زمانی که دود از آن خارج شود.

همانطور که گفتیم مدت زمان طبخ این غذا به چند ساعت زمان نیاز دارد.

اگر قصد سفر به فیجی را داشتید، حتما سری به رستوران زیر زده و این غذا را امتحان کنید.

غذای محلی فیجی
غذای محلی فیجی

Kokoda

کوکودا، یا (کو کو دا) نام یکی دیگر از غذاهای معروف جزیره فیجی است که از ماهی خام، پخته می شود. این غذای بومی با ماهی تازه ای که در آب لیمو مزه دار می شود، طبخ می گردد. به این صورت که پس از خواباندن ماهی در آب لیمو و پخته شدن، آن را در کنار پیاز تازه، پیاز قرمز، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی قرار داده و سپس این ترکیب را در شیر نارگیل می خیسانند. این غذای ساده بسیار خوشمزه است که بومیان فیجی آن را به عنوان غذای اولیه در پوسته نارگیل، بامبو یا حتی آناناس سرو می کنند!

اگر قصد سفر به فیجی را داشتید، حتما سری به رستوران زیر زده و این غذا را امتحان کنید.

غذای محلی فیجی
غذای محلی فیجی
غذای محلی فیجی

Fijian curry

هندی ها بخش اعظمی از جمعیت فیجی را تشکیل می دهند، بنابراین جای تعجب نیست که بعضی از غذاهای فیجی برگرفته از غذاهای محلی هندی باشد! Fijian curry نوعی سوپ محلی است که معمولا با شیر نارگیل و گوجه فرنگی تهیه می شود. این غذا را در کنار سوپ دهل و روتی سرو می کنند.

اگر قصد سفر به فیجی را داشتید، حتما سری به رستوران زیر زده و این غذا را امتحان کنید.

Sitar Indian Restaurant, Martintar,+۶۷۹ ۶۷۲ ۷۷۲۲

غذای محلی فیجی

Grilled mahi mahi

Mahi Mahi نوعی ماهی خوش طعم است که در آب های عمیق جزایر فیجی شنا می کند. ماهی ماهی یکی از محبوب ترین ماهی ها برای طبخ غذا در این جزیره به شمار می رود. این غذا معمولاً به صورت کبابی یا تابه ای سرو می شود، یا آن را با سبزیجات تازه و نارگیل آماده می کنند. جالب است بدانید که در تهیه غذای کوکودا از ماهی ماهی استفاده می شود!

اگر قصد سفر به فیجی را داشتید، حتما سری به رستوران زیر زده و این غذا را امتحان کنید.

Tiko’s Seafood Restaurant, Suva +۶۷۹ ۳۳۱ ۳۶۲۶

غذای محلی فیجی
غذای محلی فیجی

Rourou

روورو (Rourou) یک غذای فیجیایی معروف است که از برگ های تالو یا تارو تهیه می شود. این برگ ها در شیر نارگیل پخته یا به صورت خورشتی در می آیند. اغلب روورو را مانند یک سوپ همراه ماهی یا مخلوط با مرغ سرو می کنند.

اگر قصد سفر به فیجی را داشتید، حتما سری به رستوران زیر زده و این غذا را امتحان کنید.

Cassava chips

کاساوا (Cassava) یکی از سبزیجات ریشه ای رایج در فیجی است که در اکثر نقاط جزیره ای رشد می کند و بخشی عمده ای از غذا های محلی این جزیره را تشکیل می دهد. ساختار این سبزی به گونه ای است که شبیه یک سیب زمینی به رنگ بنفش است، اما بیشتر بافت آن الیافی به نظر می رسد. در رستوران ها اغلب قبل از اینکه به صورت چیپس داغ در بیاید، آن را برش داده و می جوشانند. ریشه، ساقه و برگ این گیاه خوردنی است. حتی برگ‌های این گیاه را می توان سرخ کرد یا در شیر نارگیل پخت.

برای امتحان کردن این غذاهای خوش طعم و منحصر به فرد سری به رستوران زیر بزنید.

Mamasake, Ocean Palms Hotel, Wailoaloa, +۶۷۹ ۷۷۷ ۷۳۳۸

غذای محلی فیجی
غذای محلی فیجی
Banner

Related Articles

۱ نظر

علیرضا محمدی ۱۴۰۰/۰۵/۱۴۰۸:۱۸

سلام
مطلب بسیار عالی و مفیدی بود. ممنون از به اشتراک گذاری مقاله زیباتون فک کنم ماهی ماهی ارزش یه بار خوردن رو داشته باشه تو عکس که زیبا و خوشمزه به نظر میاد.

پاسخ

نظر بدهید

مجله گردشگری مستر مارکو