صفحه اصلی » کدام اتاق هتل مناسب شماست؟

کدام اتاق هتل مناسب شماست؟

نویسنده پندار شایسته
81 بازدید ۳ دقیقه
Banner
کدام اتاق هتل مناسب شماست؟

در هر سفری بعد از خرید بلیط، رزرو هتل و اقامت در مکانی دنج و مجهز مهمترین مساله است. اما برای رزرو هتل مناسب چقدر اطلاعات دارید؟ آیا با انواع هتل، انواع اتاق و اصطلاحات رایج رزرو هتل آشنا هستید؟ ممکن است فکر کنید کار سختی نیست به سایت های گردشگری مراجعه می کنیم و هتل دلخواه خود را رزرو می کنیم. این حرف کاملا درست است اما برای این که بهترین و مناسب ترین اتاق را انتخاب کنید، باید با مفاهیم و اصطلاحات هتل ها آشنا باشید پس در ادامه با مستر مارکو همراه شوید.

تعداد ستاره‌ های هتل به چه معناست؟

هتل ها با رعایت استانداردهای بین المللی به انواع گوناگون تقسیم می شوند. برخی از آنها با توجه به نوع امکانات خود موفق به دریافت ستاره می شوند. این ستاره ها از یک تا ۵ ستاره تقسیم بندی می شوند. هرچه امکانات تفریحی و رفاهی هتلی بیشتر باشد بر تعداد ستاره های آن افزده می شود.

به طور معمول در همه هتل ها استانداردهایی برای رده بندی اتاق ها وجود دارد که با توجه به امکانات، متراژ و دکوراسیون نامگذاری می شوند. ممکن است در هنگام رزرو هتل عبارات زیر را ببینید.

اصطلاحات رایج در هتل که باید با آن ها آشنا باشید!؟

سینگل روم (Single)

اتاق های سینگل برای اقامت یک نفر در نظر گرفته شده است و یک تخته خواهد بود! البته با توجه به نوع هتل می تواند امکاناتی مانند سرویس بهداشتی، حمام، تلویزیون، مینی بار و یخچال هم داشته باشد.

سینگل روم (Single)

دابل روم (DBL)

اتاق های دابل همانطور که از اسمشان پیداست برای اقامت دو نفر چیدمان شده اند. معمولا در این اتاق ها تخت خواب های دو نفره تعبیه شده اند و امکانات آنها بسته به نوع هتل متفاوت است.

تویین روم  (Twin)

به اتاق های دو نفره ای که دو تخت یک نفره مجزا در آنها وجود دارد، اتاق تویین گفته می شود. رزرو این اتاق ها برای مسافرانی مناسب است که با دوست و یا همکار خود سفر می کنند و می خواهند فضای اختصاصی خود را داشته باشند.

در هر سفری بعد از خرید بلیط، رزرو هتل و اقامت در مکانی دنج و مجهز مهمترین مساله است. اما برای رزرو هتل مناسب چقدر اطلاعات دارید؟ آیا با انواع هتل، انواع اتاق و اصطلاحات رایج رزرو هتل آشنا هستید؟ ممکن است فکر کنید کار سختی نیست به سایت های گردشگری مراجعه می کنیم و هتل دلخواه خود را رزرو می کنیم.

این حرف کاملا درست است اما برای این که بهترین و مناسب ترین اتاق را انتخاب کنید، باید با مفاهیم و اصطلاحات هتل ها آشنا باشید پس در ادامه با مستر مارکو همراه شوید.

ستاره‌ های هتل به چه معناست؟

 (TPL) روم یا اتاق سه نفره

در سفرهای خانوادگی معمولا اتاق های سه نفره رزرو می شود. این اتاق ها مناسب زوج هایی است که یک فرزند دارند. معمولا یک تخت دو نفره و یم تخت یک نفره در این نوع اتاق ها قرار دارد که در برخی از آنها سه تخت یک نفره هم دیده می شود.

کواد روم (Quad) یا اتاق چهار نفره

در اتاق های چهار نفره دو تخت یک نفره و یک تخت دو نفره قرار داده می شود البته گاهی نیز چهار تخت مجزا و تک نفره وجود دارد که بسته به افرادی که قرار است در یک اتاق با هم باشند می توانند نوع آن را انتخاب کنند.

کانکت روم (Connected/Connecting)

اتاق کانکت به اتاق های تو در تویی گفته می شوند که به یکدیگر راه دارند. معمولا در این اتاق ها امکانات به طور مجزا وجود دارد اما گاهی سرویس بهداشتی آنها مشترک است. در سفرهای خانوادگی رزرو اتاق های کانکت راحتی و فضای بیشتری را به افراد می دهد.

مینی، جونیور سوئیت (Mini/Junior)

رزرو سوییت مینی برای سفرهای کاری انتخاب مناسبی است. به طور معمول سوییت ها دارای آشپزخانه، اتاق خواب جداگانه و فضای نشیمن هستند. به همین جهت برای سفرهای کاری و یا سفرهای ارزان مناسب تر هستند. چرا که می توانید خودتان آشپزی کنید و در هزینه غذاهای آماده صرفه جویی کنید.

داشتن اتاق خواب مجزا فضای لازم را برای استراحت و کار به مسافران می دهد.

کانکت روم

دوبلکس سوئیت (Duplex)

در سوییت های دوبلکس فضای اتاق خواب با چند پله از قسمت هال و نشیمن جدا می‌ شود که ظاهر زیباتری دارند. این اتاق ها سوییتی مجهز هستند که حس در خانه بودن را القا می کنند.

مدیوم سوئیت (Medium)

اگر سوییتی دارای دو اتاق خواب مجزا باشد، سوئیت مدیوم نامیده می‌شود. البته این سوییت ها را بیشتر در  هتل های خارجی خواهید دید و در هتل های ایرانی کمتر وجود دارند.

دابل روم (DBL)

سوئیت رویال یا پرزیدنتال (Presidential/Royal)

در هنگام رزرو هتل های لوکس و ۵ ستاره با گزینه پرزیدنتال مواجه می شوید. این سوئیت ها شیک ترین و لوکس ترین اتاق های موجد در یک هتل هستند که از تمامی امکانات رفاهی و تفریحی برخوردارند. مساحت سوئیت رویال بسیار بزرگتر از اتاق های معمولی می باشد و ممکن است شبیه یک آپارتمان طراحی شده باشد.

اتاق خواب، فضای نشیمن و پذیرایی از یکدیگر مجزا هستند و معمولا از ۸۰ متر تا ۳۵۰ متر فضا در اختیار میهمان قرار می دهند. متریال به کار برده شده در دکوراسیون اتاق ها بسیار زیبا و گران قیمت هستند. مبلمان شیک، تختخواب های بزرگ و لوکس و پیشخدمت شخصی از مشخصه های این نوع از اتاق ها هستند!

کابانا (Cabana)

اتاق‌ های کابانا دارای استخر خصوصی هستند و یا به استخر راه دارند. این اتاق ها در طبقه اول قرار دارند و مساحت آنها از ۳۰ متر شروع می شود. مسافرانی که تابستانها به سفر می روند، از اقامت در کابانا رضایت بیشتری دارند!

استودیو (Studio)

استودیو به اتاقی گفته می شود که بالای ۲۵ متر مساحت دارد و یک فضای کاملا باز و غیر مجزا دارد. تخت خواب، آشپزخانه و تمامی امکانات در یک فضا چیده شده اند.

رزرو این نوع از اتاق ها بیشتر برای مسافرانی مناسب است که به سفرهای کاری می روند!

دابل روم (DBL)

هتل آپارتمان (Apartment)

برای سفرهای کاری طولانی مدت، رزرو آپارتمان منطقی تر به نظر می رسد. این اتاق ها شبیه به یک آپارتمان کامل هستند و دارای کلیه امکانات لازم از جمله اتاق خواب، نشیمن، سرویس بهداشتی و حمام، مبلمان و کلیه وسایل هستند.

معمولا مساحت آپارتمان ها از ۹۰ متر بیشتر است!

ویلا (Villa)

معمولا ویلاها را در ریزورت هتل ها بیشتر مشاهده می کنیم. در این هتل ها ویلاهایی مجهز ساخته شده که بسیار لوکس هستند و دارای کلیه امکانات و خدمات رفاهی می باشند. اتاق خواب، فضای نشیمن، استخر، تراس و فضای باز از جمله امکانات ویلاها می باشند. مسافرانی که قصد سفرهای خانوادگی و یا گروهی را دارند می توانند با مراجعه به سایت های مرتبط ویلاهای اختصاصی خود را رزرو کنند.

چند نکته قبل از رزرو هتل!

آشنایی با انوع اتاق های هتل می تواند در رزرو اتاق مناسب به ما کمک کند. علاوه بر این قیمت رزرو هتل بسته به نوع اتاق متفاوت است. هرچه امکانات و متراژ اتاقی بیشتر باشد، از قیمت بالاتری نیز برخوردار است. برای رزرو هر نوع هتل در هر گوشه از دنیا می توانید به سایت های گردشگری معتبر مراجعه کنید و با رزرو هتل ارزان اقامتی به یاد ماندنی و لذتبخش را تجربه کنید.

Banner

Related Articles

نظر بدهید

مجله گردشگری مستر مارکو